Huopakatot

Kotimainen KATEPAL -kumibitumikermi on tiivis ja pitkäaikainen suoja katollesi

Huopakattoremontti ammattitaidolla

 

Tarjoamme laadukkaat huopakattoremontit pääosin Varsinais-Suomen aluella. Katepal kumibitumikate on oivallinen valinta huopakatoksi, koska se kestää kovimmatkin pakkaset, lämpötilan vaihtelut, sekä jään aiheuttamat rasitukset. Palveluitamme ovat  mm. huopakattoremontti, huopakaton korjaus ja asennus, sekä muut huopakattotyöt.

 

Katepal kumibitumikate kattomateriaalina

 

KATEPAL -kumibitumikate muodostuu yhdestä tai useammasta kumibitumikermistä, jotka on valmistettu styreeni- butadieeni -styreeni (SBS) -elastomeerista ja bitumista. Tukikierroksena on käytetty lisäksi polyesteri- tai lasihuopaa. Venyvyytensä ja elastisuutensa ansiosta SBS -kumibitumikate kestää myös suuria liikerasituksia hyvinkin alhaisissa lämpötiloissa. Juuri tämän vuoksi Katepal-kumibitumikate on erityisen hyvä valinta Suomen sääolosuhteissa.

Huopakattotyöt, huopakaton asennus ja korjaus, sekä huopakattoremontti mm. seuraavilla alueilla: Turku, Kaarina, Naantali, Raisio, Paimio, Salo, Perniö, Sauvo, Parainen, Mynämäki, Masku, Loimaa, Somero, Uusikaupunki ja Laitila.

Huopakattoremontti     -      Huopakaton korjaus     -      Huopakaton asennus     -     Huopakattotyöt -     Huopakaton korjaus-      Kattava Oy

Käyntiosoite: Haimiontie 2, 21410 Vanhalinna

 

PUH (02) 471 8181

e-mail: kattava@kattava.fi

 

TJ Jarno Mikkola / Tiili- ja peltikatteet GSM 0500 522 573

RI Jyri Peltoniemi / Huopakatteet GSM 0500 522 574

Fill out my online form.

Pikayhteydenotto

© 2013 Kattava Oy              Kotisivujen hakukoneoptimointi ja toteutus: Expy Oy               Kotisivujen suunnittelu ja grafiikan toteutus: Grand Art Oy