Katon kuntotarkastus ja kuntoarvio

Kattojen kuntotarkastukset ja kuntoarviot ammattitaidolla - Kattava Oy

Katon kuntotarkastus ja kuntoarvio

 

Katon kuntotarkastus on erittäin tärkeä suorittaa katon elinkaaren loppuvaiheesta jopa vuosittain. Näin pysytään ajantasalla mahdollisten korjaustoimenpideiden aikataulusta ja pystytaan ennakoimaan mahdollisia kattovuotoja , sekä vesivahinkoja. Tarjoamme ilmaisen katon kuntoarvion! Kuntoarviossa tarkastetaan katto päällisin puolin ja annetaan suullinen raportti katon yleisestä kunnosta ja mahdollisista ongelmakohdista. Lisäksi tarjoamme katon kuntotarkastus -raportteja, missä annetaan kattava raportti katon nykytilasta.

 

Katon kuntotarkastuksen / kuntoarvion hinta

 

- Katon kuntoarvio (suullinen)                       ilmainen

- Katon kuntotarkastus (kirjallinen raportti) 300€-500€ + alv

 

 

 

 

Katon kuntotarkastus aina kattohuollon yhteydessä

 

Katon kunto on syytä tarkistaa aina myös katon huollon yhteydessä ainakin päällisin puolin. Ammattilaisen tekemä säännöllinen kattohuolto varmistaa myös sen, että ongelmat  havaitaan ajoissa. Kysy myös kattojen vuosihuoltosopimuksista!

 

Katon kuntotarkastus ja kuntoarvio mm. alueella: Turku, Kaarina, Naantali, Raisio, Paimio, Salo, Perniö, Sauvo, Parainen, Mynämäki, Masku, Loimaa, Somero, Uusikaupunki ja Laitila.

Katon kuntotarkastus    -    Katon kuntoarvio

Käyntiosoite: Haimiontie 2, 21410 Vanhalinna

 

PUH (02) 471 8181

e-mail: kattava@kattava.fi

 

TJ Jarno Mikkola / Tiili- ja peltikatteet GSM 0500 522 573

RI Jyri Peltoniemi / Huopakatteet GSM 0500 522 574

Fill out my online form.

Pikayhteydenotto

© 2013 Kattava Oy              Kotisivujen hakukoneoptimointi ja toteutus: Expy Oy               Kotisivujen suunnittelu ja grafiikan toteutus: Grand Art Oy