Tiilikatto

Edullinen ja tyylikäs ratkaisu katollesi - Kattava Oy

TIILIKATTOREMONTTI AMMATTITAIDOLLA

 

Tarjoamme laadukkkaat tiilikattoremontit pääosin  Varsinais-Suomen alueella. Palveluitamme ovat mm.  tiilikattoremontit, tiilikaton asennus ja korjauspalvelut, sekä muut tiilikattotyöt.

 

TIILIKATE MATERIAALINA

 

Tiilikatto on kattomateriaalina lähes äänetön ja se tulee edulliseksi käyttäjälleen. Tiili on tyylikäs ja pitkäikäinen ratkaisu kattomateriaaliksi. Luonnonläheisenä ja ympäristöystävällisenä materiaalina tiilikatto sopii hyvin suomalaiseen maisemaan.Tiilikaton alhaiset asennuskustannukset, vähäinen huollon tarve sekä kestävyys tekee tiilikatteesta varteenotettavan vaihtoehdon kattomateriaalia valittaeassa.

 

ORMAX BETONITIILIKATTO

 

Betonitiilikatto on luonnollinen, kestävä ja helppokäyttöinen materiaali. Betonikattotiilet ovat helpot ja nopeat asentaa, sekä niistä löytyy laaja värivalikoima.

 

ORMAX SAVITIILIKATTO

 

Savikattotiili ovat puhdas luonnontuote, joka kaunistuu entisestään iän myötä. Lukkiutuvat savikattotiilet ovat myös helppoja ja nopeita asentaa.

 

 

 

Tiilikattotyöt, tiilikaton asennus ja korjaus, sekä tiilikattoremontit mm.  alueella: Turku, Kaarina, Naantali, Raisio, Paimio, Salo, Perniö, Sauvo, Parainen, Mynämäki, Masku, Loimaa, Somero, Uusikaupunki ja Laitila.

Tiilikaton uusiminen       -       Tiilikatto     -      Tiilikattoremontti     -      Tiilikaton korjaus     -      Tiilikaton asennus     -     Tiilikattotyöt -     Kattava Oy

Käyntiosoite: Haimiontie 2, 21410 Vanhalinna

 

PUH (02) 471 8181

e-mail: kattava@kattava.fi

 

TJ Jarno Mikkola / Tiili- ja peltikatteet GSM 0500 522 573

RI Jyri Peltoniemi / Huopakatteet GSM 0500 522 574

Fill out my online form.

Pikayhteydenotto

© 2013 Kattava Oy              Kotisivujen hakukoneoptimointi ja toteutus: Expy Oy               Kotisivujen suunnittelu ja grafiikan toteutus: Grand Art Oy